slide-boon

Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst

Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame vloerafwerking. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-5

Raambekleding

Creëer de juiste sfeer door te spelen met daglicht

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-6

Advies op maat

Kies voor vakkennis en kwaliteitsproducten

Persoonlijke aandacht en topkwaliteit

Persoonlijke aandacht en topkwaliteit in producten en uitvoering

Kiezen voor samenwerking met R&J Boon Projectstoffering betekent kiezen voor kwaliteit. Kwaliteit die tastbaar wordt in de persoonlijke aandacht. U ervaart persoonlijk onze liefde voor het vak. Op basis van uw wensen ten aanzien van vloerbedekking en raambekleding selecteren wij de beste producten.

Een vloer is niet zomaar een vloer

Het gebruiksdoel van de ruimte is in eerste instantie bepalend voor de materiaalkeuze. Toch kan uw voorkeur voor een harde of zachte bekleding wel degelijk meetellen in ons advies. Wij kennen alle productkwaliteiten en adviseren graag over de beste oplossing voor uw concrete vraag.

Een goede vloer vraagt vakwerk

Onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vloerafwerkingen staat borg voor vakwerk. Ieder detail, van egalisering tot lijmverwerking, krijgt volle aandacht. Zo zijn wij in staat om een optimale levensduur te garanderen.

Keuze raamdecoratie bepalend voor sfeer

De keuze van gordijnen of andere raamdecoratie heeft direct invloed op de sfeer in de ruimte. Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn en hoe we de door u gewenste sfeer in het interieur kunnen realiseren.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking!

R&J Boon Projectstoffering logo
R&J Boon Projectstoffering

Copyright © R&J Boon Projectstoffering - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl