slide-boon

Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst

Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame vloerafwerking. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-5

Raambekleding

Creëer de juiste sfeer door te spelen met daglicht

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-6

Advies op maat

Kies voor vakkennis en kwaliteitsproducten

Raamdecoratie

Raamdecoratie

R & J Projectstoffering biedt al meer dan 25 jaar stoffering en raamdecoratie aan voor de meest uiteenlopende projecten binnen de zakelijke markt. Bij ons vindt u altijd de raamdecoratie die past bij uw kantoor of andere ruimte binnen uw bedrijf. Onze raamdecoratie is beschikbaar in alle maten en kleuren. Zo maken wij decoratie voor een groot raam, een kiepraam of openslaande deuren. Ook voor diverse brandvertragende gordijnen kunt u bij ons terecht. Wanneer u niet weet welke raamdecoratie u precies nodig heeft, komen wij bij u op locatie de situatie bekijken. Wij denken met u mee en raden het juiste product voor de situatie aan. Vervolgens maken wij een offerte en kan de kleur gekozen worden.

Raamdecoratie op maat: voor iedere ruimte op maat

Heeft het interieur van uw bedrijf een nieuwe look nodig of is de raamdecoratie aan vervanging toe? Dan bent u bij R & J Projectstoffering aan het juiste adres. Met raamdecoratie kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval u wilt hebben. Daarnaast werkt het ook isolerend, geeft het privacy en kunt u sfeer in verschillende ruimtes aanbrengen. Bepaal zelf de kleur, structuur en afmetingen en wij gaan voor u aan de slag. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Verticale en horizontale jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Horren
  • Gordijnen

Materiaalkeuze beïnvloedt akoestiek

De keuze voor zachte of harde materialen beïnvloedt natuurlijk ook de akoestiek in de ruimte. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken uit vitrage, overgordijnen of in-betweens, horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen. In onze showroom kunt u rustig kijken en kiezen.

Brandvertragende raamdecoratie

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en leveren van raamdecoratie in onder andere de zorgsector. Door de gestelde regels kan niet zomaar elke raamdecoratie aangeschaft worden. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de gordijnen permanent brandvertragend zijn. R & J Projectstoffering zorgt ervoor dat de producten die geleverd worden voldoen aan de gestelde eisen. Sommige gordijnstoffen zijn bacterie en schimmel dodend (antimicrobieel), neutraliseren geurtjes en andere schadelijke stoffen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig naar wat R & J Projectstoffering voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Of kom langs in onze showroom in Krimpen a/d IJssel en bekijk direct ons assortiment.

R&J Boon Projectstoffering logo
R&J Boon Projectstoffering

Copyright © R&J Boon Projectstoffering - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl