slide-boon

Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst

Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame vloerafwerking. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-5

Raambekleding

Creëer de juiste sfeer door te spelen met daglicht

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-6

Advies op maat

Kies voor vakkennis en kwaliteitsproducten

Linoleum vloer

Linoleum vloer - R&J Boon Projectstoffering

Een linoleum vloer is al jaren een van de meest toegepaste vloerbekledingen. Een linoleum vloer is, naast dat het erg slijtvast is, ook erg makkelijk in onderhoud en zeer duurzaam. De linoleum vloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De meest gebruikte grondstoffen voor het maken van linoleum zijn:

  • Lijnolie
  • Kurk
  • Kalksteen
  • Houtmeel

Voor een prachtige en ecologisch verantwoorde linoleum vloer met de juiste prijs-kwaliteitverhouding bent u aan het juiste adres bij R&J Boon Projectstoffering.

Contact opnemen

Geschikt voor in het kantoor

Een linoleum vloer kopen kun je bij R&J Boon Projectstoffering in verschillende soorten dessins. Deze dessins hebben een ruime keuze aan kleur en zijn van licht tot sterk gemarmerd. Door de ruime keuze is er altijd een mooie linoleum vloer die aan al uw wensen voldoet. Vanwege de hoge mate van duurzaamheid en omdat een vloer erg kleurvast is wordt een linoleum vloer vaak gelegd in ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een kantoor. Het gebruik van bureaustoelen in een kantoor heeft op een linoleum vrijwel geen effect en het is daarom erg geschikt voor in een kantoor.

Het onderhoud van een linoleum vloer

Het onderhouden van een vloer is altijd belangrijk, een linoleum vloer is vuilafstotend en dus vrij eenvoudig in het onderhoud. Maak bij een linoleum vloer altijd gebruik van een speciale reinigingsproducten om de levensduur van de vloer te verlengen. Breng een coating aan op de bovenste toplaag voor een extra goede bescherming van de vloer.

Meer weten over een linoleum? Neem dan contact op met R&J Boon Projectstoffering!

Contact opnemen

Maak a.u.b. uw keuze:

R&J Boon Projectstoffering logo
R&J Boon Projectstoffering
Linoleum vloer – R&J Boon Projectstoffering
Laat uw reactie achter

Copyright © R&J Boon Projectstoffering - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl