slide-boon

Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst

Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame vloerafwerking. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-5

Raambekleding

Creëer de juiste sfeer door te spelen met daglicht

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-6

Advies op maat

Kies voor vakkennis en kwaliteitsproducten

Moordrecht

Linoleum vloer Moordrecht - R&J Boon Projectstoffering

Op zoek naar een linoleum vloer in Moordrecht en omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij R&J Boon Projectstoffering. Een linoleum vloer is in de afgelopen jaren een van de meest toegepaste vloerbedekkingen. Dit heeft het te danken aan de hoge mate van duurzaamheid en haar gebruiksvriendelijkheid. Een linoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals kruk, lijmolie, houtmeel en kalksteen.

R&J Boon Projectstoffering is het adres voor een linoleum vloer in Moordrecht en omgeving. Meer weten over de toepasbaarheid van een linoleum vloer? Neem dan contact op met R&J Boon Projectstoffering!

Contact opnemen

Voordelen van een linoleum vloer

Het gebruik van een linoleum vloer heeft vele voordelen. Een linoleum vloer is, zoals eerder gezegd, zeer duurzaam en is erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast dempt de vloer geluid en trillingen en is deze uitermate geschikt voor gebruik in een kantoor. Vanwege het hygiënische karakter van de vloer wordt deze vloer vaak toegepast in ziekenhuizen. Voor een linoleum vloer in Moordrecht gaat u naar R&J Boon Projectstoffering.

Contact opnemen

Over R&J Boon Projectstoffering

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij stoffering en raamdecoratie voor de meest uiteenlopende projecten. Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst en zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame linoleum vloer. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

Kwaliteit, begeleiding en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn R&J Boon Projectstoffering, professionele projectstoffeerders met kennis van zaken voor een linoleum vloer in Moordrecht. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

R&J Boon Projectstoffering logo
R&J Boon Projectstoffering
Linoleum vloer Moordrecht – R&J Boon Projectstoffering
Laat uw reactie achter

Copyright © R&J Boon Projectstoffering - 2023 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl