slide-boon

Wij creëren de sfeer en uitstraling die u wenst

Wij zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit duurzame vloerafwerking. Uw eisen en wensen zijn de basis waarop wij graag met u meedenken.

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-5

Raambekleding

Creëer de juiste sfeer door te spelen met daglicht

RJBoon-Projectsstoffering-slideshow-6

Advies op maat

Kies voor vakkennis en kwaliteitsproducten

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren - R&J Boon Projectstoffering

Een vloer egaliseren is een vak apart? R&J Boon Projectstoffering egaliseert uw vloer tot de perfecte basis. De perfecte vloer begint bij egalisatie. Een geëgaliseerde vloer staat garant voor een perfecte basis om uw vloer verder te bewerken. Deze basis geeft een optimaal uitgangspunt voor de bekleding van uw vloer met bijvoorbeeld marmoleum, linoleum en parket. Hoe we uw vloer egaliseren? Met behulp van egaline, de juiste gereedschappen en een flinke dosis vakmanschap egaliseert R&J Boon Projectstoffering iedere vloer, ongeacht de staat van de ondervloer.

Laat u door ons uw vloer egaliseren? Dan bent u zeker van een vlakke ondergrond die de levensduur van de door u gekozen bekleding aanzienlijk verlengt!

Wilt u ook uw vloer egaliseren? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen

Dikte van de vloer

Hoe bepaal ik de dikte voor het egaliseren van mijn vloer? De dikte van de egalisatie is afhankelijk van de staat van de ondervloer. Voor een goed eindresultaat adviseren wij bij R&J Boon Projectstoffering uit te gaan van een laagdikte van 3 millimeter.

Afhankelijk van welke soort vloerbedekking u gaat gebruiken, is het percentage restvocht dat in de vloer aanwezig mag zijn.

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw ondervloer of wilt u weten welk percentage restvocht aanwezig mag zijn in de vloer? Neem dan contact met ons op voor advies.

Contact opnemen

Voordelen van de vloer egaliseren

Een vlakke vloer geeft het beste resultaat bij het bekleden ervan. Door de laag egaline wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier maar het verlengd ook de levensduur van de bekleding die daarop is aangebracht zoals vloerbedekking, linoleum, laminaat en parket.

Eventuele vochtproblemen worden opgelost. De levensduur van de bekleding wordt verlengd. Het beste resultaat bij het bekleden

Wilt u ook uw vloer egaliseren? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen

Maak a.u.b. uw keuze:

R&J Boon Projectstoffering logo
R&J Boon Projectstoffering
Vloer egaliseren – R&J Boon Projectstoffering
Laat uw reactie achter

Copyright © R&J Boon Projectstoffering - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl